#HANDLANÄRA

Vinn tillbaka din Julshopping!

#DELA EVENEMANG

Vinn tillbaka din Julshopping!

Kvittochansen Christmas Edition- 5 000 kr i presentkort!

När du handlar för sammanlagt 900 kr eller mer så deltar du automatiskt i Kvittochansen när du kopplat appen till ditt bank. Fyra lyckliga personer har möjligheten att i januari, 2023 få 5 000 kr vardera i digitala presentkort. När du uppfyllt uppdraget med att handla för 900 kr får du ett meddelande i appen som ser ut så här: Du är nu med och tävlar om 5 000 kr i digitala presentkort!.

Hur gör jag för att tävla med mina inköp

Ladda ned appen Cityplay. Koppla appen till din bank med mobilt Band-ID. Alla som handlar för 900 kr eller mer kvalificerar sig för Kvittochansen via sina inköp. Den som vinner högsta vinsten på 5 000 kr läggs upp på våra sociala medier med fotografi.

Hur vet jag att jag är med och tävlar?

När du handlat för 900 kr så kommer du i appen att få meddelande om att du klarat uppdraget som Kvittochansen kallas för i appen. Där ser du bilden enligt ovan. Du behöver inte klicka på ”använd din belöning” för att delta i tävlingen. Om du gör det visas ett värdebevis (se bilden nedan)som läggs under paketsymbolen i appen. Lite olyckligt står det ”Visa upp detta värdebevis i Kassan”, en text som skapat förvirring och som Cityplay jobbar för att ändra. Vinnarna av Kvittochansen Christmas Edition meddelas under januari 2023. Kvittochansen Christmas Edition pågår tom 25 december.

Först ut att sponsra med vinstsumman på 5 000 kr är Boden Släp och LN Industrimontage i form av digitala presentkort som gäller hos Bodens Handlare som är anslutna till Cityplay och Boden Tillsammans.

Värdebevis=Du har uppnått 900 kr i handel och är med och tävlar om presentkort på 5 000 kr.

Hos vilka företag gäller Kvittochansen ?

Kvittochansen gäller hos de företag i Boden som är partners i Handla Nära/Boden Tillsammans. Vårt mål är att kvittochansen ska gälla hos de flesta företag i Boden, ett mål vi jobbar för att uppnå. Butikerna där du kan tävla med dina inköp har en klisterdekal med Kvittochansen logotyp. Aktuell lista hittar du via denna länk.

Vill du som företag blir partners eller möjliggörare i Boden Tillsammans/Handla Nära Boden?

Kontakta Centrumutvecklare, Lena Remahl på 070-344 00 01 eller på lena@bodentillsammans.se

Liknande evenemang

Handla presentkort

Klicka här för att läsa mer om våra presentkort - var de kan användas och fördelar med att skänka en gåva för att #handlanära