#HANDLANÄRA

Vi laddar upp inför Alla Hjärtans Dag!

#DELA EVENEMANG

Vi laddar upp inför Alla Hjärtans Dag!

Välkommen till en roligt dag på stan! Träffa folk i lördagsminglet, spana in alla fina hjärtans tips i våra butiker. Handla för 900 kr eller mer under februari och du är med i Kvittochansen med möjlighet att vinna 2 000 kronor. Passa på att testa våra Alla Hjärtans aktiviteter.

Köpkvarteret 43:an
-John Trix/Tomas Trolleri & Event fixar roliga ballongerna. Gratis ballonger till alla barn. Start klockan 12.00 till 15.00.
Gågatan
-Premiär för vår Instragram ram. Perfekt att använda för dina inlägg i sociala medier.
Enter Galleria i FD. Bok & Bläck.
– Alla Hjärtans Fotostudie: För 100 kronor har du möjlighet att fota dig med familjen, bästa vännen, kompisgänget eller kärleken i ditt liv. Fotograf: Fotographic, Mats Engfors. Start klockan 12.00 till 15.00.
Stadsuppdrag i Appen Cityplay
-Hjärtans tävling/promenad med start hos Skospecialisten BOTen där du tävlar om en middag för två till ett värde av 800 kronor. Scanna QR koder längs vägen med appen Cityplay. Överraskning väntar vid slutmålet hos f.d. Bok & Bläck i Enter Galleria. Tävlingen pågår till 15.00

Liknande evenemang

Handla presentkort

Klicka här för att läsa mer om våra presentkort - var de kan användas och fördelar med att skänka en gåva för att #handlanära