#HANDLANÄRA

Tema hållbarhet i samarbete med handeln under hållbarhetsveckan

#DELA EVENEMANG

Tema hållbarhet i samarbete med handeln under hållbarhetsveckan

Titta in hos oss så bjuder vi på hållbara inslag i butiken!

Bobutiken

Kom in och inspireras och se vad jag skapat av mina fynd från återvinningen. Varför inte passa på och lämna in det som du behöva ha sytt, lappat eller lagat till mig. Aktiviteter from torsdag tom lördag.

Colorama

Nyfiken på vad man kan göra med gamla silverbrickor som vi fyndat på återvinning? Det och mycket mer har vi att visa i butiken. Välkommen in till oss! Aktiviteter from torsdag tom lördag.

EM Home

Under kvällsöppet har vi många aktiviteter. En av dom är att vi visar dig hur du tar hand om din skinnmöbel på bästa sätt. Aktivitet under kvällsöppet torsdag 25 maj,18-21.

Fritz Olsson

Välkommen in till ossr för att se närproducerade smycken från Jokkmokkstenn som kommer att finnas på plats hos oss i butiken under kvällsöppet. Vi tipsar om hur du genom putsning och reparationer av smycken kan få dem att bli som nya igen. Kika in i vårt skyltfönster med tips och Information hur du kan använda ditt gamla guld för omarbetningar. Aktiviteter from torsdag tom lördag.

Gilla Inramat

Kom in med dina gamla kameror för service eller inlämning för reparation/återbruk. Hos oss kan du även se vår utställning av gamla kameror. Vi ger nytt liv till dina gamla fotografier så att familjens historia finns kvar för nästa generation. Aktiviteter from torsdag tom lördag.

Gymmet

På Gymmet Boden vill vi hjälpa dig att skapa en hållbar och hälsosam livsstil genom att erbjuda kunskap inom träning. Därför kan du nu helt gratis delta i ett grundträningspass hos oss gymmet tisdag den 23 maj kl. 18:00. Under passet kommer du att få lära dig viktiga grunder för din träning, oavsett om du tränar på gymmet eller hemma. Detta är en utmärkt möjlighet att förbättra dina träningskunskaper och uppnå dina träningsmål. Passet är helt gratis & du behöver inte vara medlem för att delta! Anmälan sker till johanna@gymmet.nu

Hygge Hem

Välkommen in att kolla in och se Hygges åtebruksvägg som vi fyllt med saker återvinningen som vill hitta ett nytt hem. Passa på att fylla på dina tvålflaskor från vår pump med den populära doften Rhubarb Bliss. Aktiviteter from torsdag tom lördag.

Lalu,”Så förlänger du livet på dina skinnhandskar & Skinnväskor”

Under kvällsöppet är du välkommen att komma in till oss i butiken för att få de bästa tipsen om vad du behöver göra för att förlänga livet på dina skinnhandskar eller din skinnväska. Välkommen att ta med dig dina skinnhandskar och skinnväskor inför sommarförvaringen så ger jag dem rätt behandling inför sommarförvaringen(I mån av tid.). Ett samarbete med Eurosko under kvällsöppet.

Selmas Style for You

Bröllopstema hittar ni i vårt skyltfönster med brudklänningar som söker en ny ägare.

Skospecialisten BOTen

Hur länge kan ett par skor leva? Länge! Under kvällsöppet ger vi dig tipsen och visar hur du enkelt får dina skor att hålla längre.

Team Sportia

Förläng livet på din cykel” Vi visar vad du behöver göra varje vår och höst för att din cykel ska fungera på bästa sätt. Aktivitet under hela torsdagen den 25 maj från 10.00 till 21.00. Välkommen till oss och Köpkvarteret 43:an som fyller 10 år!

Önska

Förläng livet på din skärbräda! Välkommen in till oss så visar vi dig hur du förlänger livet på din skärbräda. Aktiviteter from torsdag tom lördag.

BILINORR

Under kvällsöppet träffar du BILINORR som visar klimatsmarta Bilar på Medborgarplatsen.

Liknande evenemang
Genomförda evenemang

Kvittochansen Mars månad

Vi gratulerar Christina! Stort tack till alla er som handlar nära och bidrar till att vi får ha våra fina butiker kvar. Christina var en

Läs mer »

Handla presentkort

Klicka här för att läsa mer om våra presentkort - var de kan användas och fördelar med att skänka en gåva för att #handlanära