#HANDLANÄRA

Vinn tillbaka din Julshopping!

#DELA EVENEMANG

Vinn tillbaka din Julshopping!

Kvittochansen Christmas Edition- 5 000 kr i presentkort!

25 november är det premiär för Kvittochansen Christmas Edition som innebär en ny tävlingsomgång varje vecka. När du handlar för sammanlagt 900 kr eller mer så deltar du automatiskt i Kvittochansen när du kopplat appen till ditt bankkonto.

Hur gör jag för att tävla med mina inköp

Ladda ned appen Cityplay. Koppla appen till din bank med mobilt Band-ID. Alla som handlar för 900 kr eller mer kvalificerar sig för Kvittochansen via sina inköp. Den som vinner högsta vinsten på 5 000 kr läggs upp på våra sociala medier med fotografi.

Ny vecka-Ny tävlingsomgång

Ny vecka innebär ny möjlighet för dig att vara med när du handlar för 900 kr eller mer. Summan kan alltså vara fördelat på flera inköp under veckan.

Christmas Edition genomförs under perioden: 25 nov-4 dec, 5 dec-11 dec,12 dec-18 dec, 19 dec-25 dec.

Först ut att sponsra med vinstsumman på 5 000 kr är Boden Släp. Vinstsumman betalas ut under december i form av presentkort som gäller hos Bodens Handlare som är anslutna till Cityplay.

Vinnarna av Kvittochansen Christmas Edition meddelas under januari 2023.

Hos vilka företag gäller Kvittochansen ?

Kvittochansen gäller hos de företag i Boden som är partners i Handla Nära/Boden Tillsammans. Vårt mål är att kvittochansen ska gälla hos de flesta företag i Boden, ett mål vi jobbar för att uppnå. Butikerna där du kan tävla med dina inköp har en klisterdekal med Kvittochansen logotyp.

Vill du som företag blir partners eller möjliggörare i Boden Tillsammans/Handla Nära Boden?

Kontakta Centrumutvecklare, Lena Remahl på 070-344 00 01 eller på lena@bodentillsammans.se

Liknande evenemang
Pågående

Öppettider under jul i Bodens Butiker

Många av butikerna i Boden har utökade öppettider under julhandel som du hittar på respektives butiks hemsida eller sociala medier. Enter Galleria Normala öppettiderMåndag-fredag 10.00-18.00Söndagar

Läs mer »
Genomförda evenemang

Spökjakt under kvällsöppet!

Missa inte Kvällsöppet den 27 oktober då vi lanserar appen Cityplay och Kvittochansen. Som vanligt har vi en spökjakt för alla barn från klockan 17.00

Läs mer »

Handla presentkort

Klicka här för att läsa mer om våra presentkort - var de kan användas och fördelar med att skänka en gåva för att #handlanära